Velkommen til Gødvad GIF - Badminton


Badmintonafdelingen i Gødvad består af en velfungerende og aktiv bestyrelse, et kompetent og engageret trænerteam - og byens største ungdomsafdeling med masser af glade og aktive spillere. Vil du være en del af holdet?

Du kan læse meget mere om, hvad du kan få af gode oplevelser her på siden - både som barn men også som voksen badmintonspiller. God fornøjelse :)

Du må også meget gerne følge os på Facebook...


Der er åbent for tilmeldinger til den nye sæson 2018/2019


I forhold til sidste sæson har vi ændret lidt på holdene. Vores motionisthold om tirsdagen på gymnasiet er flyttet til onsdag på gymnasiet. Hal 2 på gymnasiet er udvidet til 9 baner, så der er mulighed for at slå de to motionisthold sammen. Vi håber, at alle motionister får lejlighed til at svinge fjerbolden.

På ungdomssiden har vi lavet et nyt hold på gymnasiet for de børn, der træner på onsdagsholdet fra 16-17, så de også træner om tirsdagen fra 1830 - 1930 på gymnasiet.

Læs mere om vores ungdomsafdeling her 

 

Gødvad Efterårscup 2018


Kom og vær med til badmintonstævne lørdag den 13. oktober 2018 i gymnasiehallerne, Oslovej i Silkeborg. Vi tilbyder følgende rækker: U9D + U11CD + U13BCD + U15BCD samt U17/19 BC. Du kan tilmelde dig: herresingle, damesingle, herredouble og damedouble.

Pris: Single kr. 130,- Double kr. 160,- pr. par

Tilmeld dig via klubmodulet senest 26. september

I rækker med for få tilmeldinger forbeholder vi os ret til at slå rækker sammen eller at aflyse. Ved mange tilmeldinger i double, vil doublerne blive afviklet som cup, mens single vil blive afviklet med 3-4 deltagere i en pulje med efterfølgende cup.

Stævnet er pointgivende i henhold til DGI & DBF’s ungdomsklassifikation.

Vinderne tæller næste kamp på banen. I U9 henstiller vi til at forældrene hjælper til med at tælle kampene.

Du modtager et program ca en uge før stævnet. Har du spørgsmål kan du kontakte Jan Chalmer på tlf.: 23 66 75 30 eller via e-mail: janchalmer@hotmail.com.

Vi glæder os til at se dig.
Gødvad Gymnastik & Idræftsforening