DM i foreningsudvikling

DGI afholder igen i år DM i Foreningsudvikling (DMIFU). Og i år deltager Gødvad GIF Gymnastik. Vi glæder os til at gøre vores forening til et bedre sted at være.

Vores hovedtanke er at bringe foreningen et stort skridt ind i fremtiden. Vi vil være en forening som har et tilbud for alle, og hvor alle kan føle sig velkomne. For at komme lidt tættere på det mål har vi valgt at satse på fire hovedområder, som vi her vil fortælle lidt mere om.

A) Nye tilbud til nye målgrupper

Vi ønsker at brede vores tilbud om gymnastik ud til nye målgrupper som vi ikke tidligere har haft i foreningen. Særligt ønsker vi at arbejde for at tilbyde børn med fysiske handicap indenfor og give dem mulig for at udfolde sig i vores forening.

B) Kommunikation

Vi ønsker som forening at blive bedre til at kommunikere og sørge for at vores medlemmer bliver hørt. Vi er i gang med arbejdet, men der er mange platforme at kommunikere på og vi skal øve os og blive bedre på dem alle.

C) Frivillige

Vi ønsker at være en forening hvor det er fedt at være frivillige. Vi vil gerne arbejde jernhårdt for at finde ud af hvad vi gør godt og hvad vi kan gøre endnu bedre. Skal der være flere sociale arrangementer eller færre? Skal der flere frivillige til? Skal vi rekruttere på en ny måde? Spørgsmålene er mange og vi glæder os til at udforske svarene.

D) Trivsel og integration

Vi bor i et område hvor der også er en del mennesker som ikke har den danske kultur inde under huden. Vi vil gerne være en forening der kan favne også dem som ikke kender til at være en del af en forening. Samtidig ønsker vi som forening at være med til at øge sammenhængskraften i området og være med til øge trivslen for alle!

Har du lyst til at være med eller har du gode ideer er du velkommen til at kontakte os på Facebook eller på gymformand@gmail.com