Fitness i Gødvad GIF

Vi har et fitnesslokale i tilknytning til Gødvadhallen, hvor både nuværende Gødvad GIF medlemmer og alle i lokaleområdet har nem adgang til træning i hverdagen. Vi håber, at alle vil hjælpe til med at passe på udstyret. Der er opstillet en postkasse i lokalet. Læg en besked i den, hvis du har ris eller ros, eller send en mail til ggif.fitness@gmail.com

Åbningstider

Der er adgang til lokalet ved hjælp af en nøglebrik fra 05:00 - 23:00 alle dage.

Instruktør

Vi har en instruktør i lokalet den først og sidste tirsdag hver måned fra kl 19. Her vil der være mulighed for at få introduktion til de forskellige maskiner.

Personlig programlægning

Hvis du ønsker at få lavet et personligt program, er det bestemt muligt - det koster dog ekstra. Tag kontakt til Tobias direkte på tvalbjoern@gmail.com.

Ordensregler for brug af fitnesscentret

For at det bliver rart for alle at bruge centret, så er der ophængt ordensregler i lokalet. De skal naturligvis følges:
  • Kun adgang i lokalet hvis du har en nøglebrik
  • Brug træningstøj og indendørssko uden sort såler
  • Husk at spritte maskinerne af
  • Sæt vægtene på plads efter brug
  • Anvend vægte og udstyr korrekt
  • Ingen lyd på fjernsynet da radioen spiller
  • Ryd op efter dig selv
  • Respekter de øvrige brugere
  • Hjælp hinanden
  • Træn med omtanke så du ikke får skader
  • Træning sker på eget ansvar
  • Sæt telefonen på lydløs og undgå telefonsamtaler
  • Våde sko og vådt tøj efterlades i entreen

OBS! Man skal være over 15 år for at blive medlem af fitness. Der må derfor ikke være børn i lokalet.