Velkommen til Gødvad GIF Gymnastik!

​Tilmelding til sæson 2021/2022 åbner søndag d. 8. august kl. 12.

Gymnastikafdelingen har ca. 335 aktive medlemmer og der kommer løbende flere til. Vi har et bredt udvalg af gymnastik- motionstilbud til børn og voksne.

Forældre/barn-gymnastik kan være stedet at starte eller måske et spring/rytme hold. Vi har helt sikkert et tilbud der passer til dit barn.

For de voksne byder vi på bl.a. Herre Floorball og Zumba

Fællesskab - Rummelighed - Sammenhold


Den fornemste opgave for frivillige og engagerede i Gødvad GIF Gymnastik er at sikre, at alle børn og voksne er en del af fællesskabet. Vi vil, vi tør og sammen kan vi gøre en forskel.

Det viser vi i denne lille video.

Gymnastikafdelingen søger hele tiden at udbygge og tilpasse vores tilbud, så der er noget for enhver smag og enhver alder i foreningen. Vi er åbne over for nye ideer og tiltag, og hilser desuden altid frivillige velkomne, der har lyst til at give en hånd med - hvad enten det er i gymnastiksalen, bestyrelsen eller til et af vores arrangementer.  Send en uforpligtende e-mail til formand Søren Nielsen, så drøfter vi mulighederne.

Vi afslutter naturligvis sæsonen med en fantastisk forårsopvisning i hallen, hvor alle gymnaster og dansere viser det bedste de har lært.
 
Gødvad Gymnastik & Idræftsforening