Medlemshåndbog

Påklædning

​Gymnasterne skal have tøj på de kan bevæge sig i. Vi foreslår shorts, leggins og en t-shirt eller en gymnastikdragt.

​Hvornår skal vi ankomme til træning

​Vær omklædt og klar når træningen skal starte. Der vil ofte være andre gymnaster i hallen før og/eller efter det hold du eller dit barn skal være på. Vis hensyn, og bliv i omklædningsrummet indtil det foregående hold er færdig. Hvis du er nysgerrig så er det okey at stå i mellemgangen og kigge ind i hallen, men husk at være stille

​Langt hår

​Husk elastik i det lange hår. Og husk samtidig at det kan være ubehageligt for gymnasterne at lave koldbøtter, hvis de har en hestehale, der er startet for højt på hovedet. Løst hår kan komme til at sidde fast i velcro på redskaber, eller i en instruktør, og kan derfor gøre ondt på gymnasten.

Andet...

​Vi vil løbende udbygge denne medlemshåndbog, så har du et spørgsmål, så skriv gerne en mail til Søren Nielsen på gymformand@gmail.com.

Årshjul for medlemmer af Gødvad GIF Gymnastik

Kan du ikke se plandiscen så klik her