Sæsonkalender

Vigtige datoer 2017/2018

22/9-23/9 Fællesovernatning for U13/U15 og U17 sammen med Ha85 og ØBG i Sydbyhallerne

14/10       Gødvad Efterårscup i Sydby Hallerne

12/11       Fællestræning for U11 og U13 med Ha85 og ØBG på Gymnasiet

3/12         Fællestræning for U15 og U17 med Ha85 og ØBG på Gymnasiet

21/1         Fællestræning for U11 og U13 med Ha85 og ØBG på Gymnasiet

4/3           Fællestræning for U15 og U17 med Ha85 og ØBG på Gymnasiet

31/3         Gødvad forårscup i Sydby Hallerne

Praktiske oplysninger vedr. stævner

Når du tager til stævner, skal du ikke regne med, at der er en træner til stede. Vi kan ikke forlange, at vores trænere er afsted i alle de weekends, hvor der er stævner. De fleste af trænerne vil dog være at finde til klubbens egne stævner.

Det er altså nødvendigt, at forældrene kører spillerne rundt til stævnerne. Som regel vil der være andre spillere og forældre til samme stævne, og så forsøger vi at sætte os sammen, så vi kan hjælpe hinanden. Der vil derfor som regel være nogle, du kan spørge, hvis du er til dit første stævne.

Vær opmærksom på, at stævner ofte er heldagsbegivenheder, og dagene kan derfor blive lange. Det er ikke så slemt for spillerne, men forældrene kan med fordel tage en avis, blad, bog eller lignende med. Et spil kort kan også være en god ting.

Tilmelding

Alle tilmeldinger skal foretages via www.badmintonpeople.dk undtagen deltagelse i vores egne stævner, hvor du skal tilmelde dig via www.godvadbadminton.klub-modul.dk

Afbud til stævner

Hvis du bliver forhindret i at komme til et stævne, du har meldt dig til, skal du rette henvendelse til den stævneansvarlige for det pågældende stævne. Hvis det er en af de sidste dage inden stævnet eller på selve stævnedagen, skal du ringe direkte til den stævnetelefon, der som regel er angivet i indbydelsen. Husk at du som hovedregel ikke får pengene igen, hvis du bliver forhindret i at stille op.

Spørgsmål

Du kan altid skrive til Jan Chalmer på janchalmer@hotmail.com

Find stævner

Du kan selv søge på internettet efter andre stævner på www.badmintonpeople.dk.