Velkommen til Gødvad Esport - Highland GladiatorsI 2022 skød vi gang i Gødvad Esport, og vi har nu åbnet for tilmeldingen til sæson 2!

Vi udbyder i '23 - '24 sæsonen følgende hold:

 

CS:GO / CS2
Aldersgruppe: 10-19
Det helt klassiske skydespil i bedste turneringsform. Her dyrker vi CS specifikt. Vi træner taktikker, granat og skydeøvelser, spiller kampe mod andre klubber/foreninger og udbygger vores evner inden for CS. Så snart CS 2 er ude og vores trænere har haft mulighed for at sætte sig ind i det, vil vi begynde at skifte over til det. 

Intro Gaming - Sandkasse hold
Aldersgruppe: 7-10
Vores nye Intro gamer hold er for den kommende gamer generation, her vil de unge spillere blive taget i hånden og lære ikke bare spil med også computeren at kende. Der er mulighed for at inddrage forældre og få indblik i gamingens forunderlige verden. På dette hold spilles der ikke kun 1 spil, men i stedet vil man igennem året blive introduceret for en god håndfuld spil, eller flere.. På denne måde kan man snuse lidt til de mange forskellige slags spil der findes og finde ud af hvad man faktisk synes er sjovt. Det handler om samvær, hygge, gode spil og hvordan man begår sig i spillene og computeren generelt. 

Apex Legends
Aldersgruppe: 10-19

Oldboys/girls - Social Gaming
Aldersgruppe: 20 - 99
Her er holdet for alle fædre og mødre med en indre gamer, vi har grejet og lokalet, så hiv fat i forældrene i klassen og vennerne og opret et hold. Vi har mulighed for at oprette et hold(op til 10 pladser) pr aften.


Du kan se meget mere på vores egen hjemme side her: https://godvad-esport.dk/

Tilmelding foregår via Gymnastik afdelingens Klubmodul: http://godvadifgymnastik.klub-modul.dk/

Gødvad Gymnastik & Idræftsforening