Hoppelopperne (Forældre/Barn)

Tid: Tirsdag kl. 17:00-18:00
Instruktør: Betina Agerholm Trumpf

Forældre/barn holdet henvender sig til børn fra 1,5 år til 4 år.

Her er masser af muligheder for positive oplevelser på en sjov og aktiv måde, blandt andet på redskabsbaner, der styrker barnets motoriske udvikling.

Vi skal synge, lege, hoppe og danse til glad musik. Vi skal også lege med bolde, faldskærm, ærteposer m.m.

Krudtuglerne (Forældre/Barn)

Tid: Mandag kl. 17:00-18:00
Instruktør: Laila Helle Nielsen

Forældre/barn holdet henvender sig til børn fra 1,5 år til 4 år.

De flyvende pomfritter (4-6 år)

Tid: Onsdag kl. 17:00-18:00
Instruktør: Betina Agerholm Trumpf / Charlotte Nygaard Riis

Leg og spring.

De flyvende pomfritter er et hold for drenge og piger i børnehavealderen, der kan lide at have det sjovt.

På dette hold skal vi lege forskellige lege, lege med faldskærm og lege fantasilege. Vi laver også redskabsbaner, hvor børnene fx. lærer at springe i trampolin, stå på hænder, slå forlæns og baglæns kolbøtter og meget mere.
Børnene går som udgangspunkt til gymnastik uden mor og far. For nogen børn er det naturligt, og for andre er det svært, men det løser vi sammen.

Turbofrøerne (4-6 år)

Tid: Torsdag kl. 16:30-17:30
Instruktør: Lisa Svendsen

For alle drenge og piger der kan lide at lege og bevæge sig. Vi skal lege, lave koldbøtter, springe på trampolin og airtrack, hoppe til musik og meget mere.

Vi forventer at børnene deltager selv, mens forældrene henvises til omklædningsrummet, med mindre andet er aftalt med instruktørerne.

Græshopperne (0.-1. klasse)

Tid: Mandag kl. 18:00-19:30
Instruktør: Peter Steen Larsen

Spring/rytme hold.

Uanset om du får et sus i maven af at springe højere end du tidligere har gjort, eller om du er helt ny indenfor gymnastikken, så er dette holdet for dig.

Vi skal øve os i f.eks. saltoer, vejrmøller og mange andre sjove spring.

Vi skal også øve os i rytmisk gymnastik til en masse sej musik.

Alt dette ender i en fantastisk opvisning, som vi skal vise frem til foråret.

Springmusene (2.-3. klasse)

Tid: Onsdag kl. 18:00-19:30
Instruktør: Esben Jørgensen

Spring/rytme hold.

Vi skal øve os i f.eks. saltoer, vejrmøller og mange andre sjove spring.

Vi skal også øve os i rytmisk gymnastik til en masse sej musik.

Alt dette ender i en fantastisk opvisning, som vi skal vise frem til foråret.

4.-8. klasse spring

Tid: Tirsdag kl. 18:00-19:30
Instruktør: Ditte Finsen / Peter Steen Larsen

For alle der nyder at springe. Vi skal træne forskellige spring fra ruller, håndstand, møller over kraftspring til saltoer, bahrani og skrue, afhængigt af niveau. Derudover arbejder vi videre på spring på trampolin og air track, bl.a. rondat, flik-flak og baglæns salto, evt. med skrue. Vi vil sætte spring sammen, f.eks. salto-mølle, araber flik flik flik baglænder. Serie til musik skal vi også lave. I løbet af året vil vi deltage til et stævne i Them, så vi kan vise, hvad vi har lært og opleve fællesskabet med andre gymnaster.

Det forventes at deltagerne på holdet har deltaget i tidligere sæsoner, eller har dyrket gymnastik i en anden forening.

Superholdet (specialhold)

Tid: Tirsdag kl. 17:00-18:00
Instruktør: Charlotte Nygaard Riis

Superholdet er for børn med udviklingshandicap i alderen 4-14 år.

Superholdet er et hold for udviklingshæmmede børn og børn med andre handicap.
Det er vigtigt for os at børnene har følelsen af at gå til en fritidsaktivitet, lige som andre børn. At vi har det sjovt, og at vi får bevæget os.
Vi laver redskabsbaner, leger forskellige lege og laver små øvelser fx. med ærteposer. Igennem dette hjælper vi børnene med at blive styrket motorisk og socialt.
Vurderer I forældre, at barnet har brug for at have en hjælper med, er dette selvfølgelig muligt.

Quindegymnastik

Tid: Onsdag kl. 19:30-20:30
Instruktør: Jane Trautner

Quindegymnastik er for kvinder der er fyldt 15 år og op. Det vil være fokus på styrketræning med egen kropsvægt og høj intensitet.

Høvdingebold (kvinder)

Tid: Tirsdag kl. 20:00-21:00
Instruktør: Kirstine Lind / Sarah Zacher Poulsen

Har du lyst til at have det sjovt og lære nogle af de lokale kvinder at kende, samtidig med at du får dig bevæget lidt? Så er høvdingebold helt sikkert noget for dig!

Vi starter med opvarmning som bl.a. fokuserer på bevægelighed, derefter spiller vi ca. en times tid og slutter af med afspænding og udstrækning.

Bagefter vil der være tid til at snakke og evt nyde en sodavand sammen for dem der har tid og lyst til det.

Alle er velkomne!

Tid: Torsdag kl. 19:30-20:30
Instruktør: Susanne Jensen

Zumba er en energifyldt time hvor bevægelserne er til lækre latin rytmer såsom salsa, merengue, mambo, reggaeton osv. Nem koreografi som forbedrer balance og koordinering og hvor vi forbrænder en masse kalorier. Det er en time hvor alle kan følge med.

Herre-Floorball

Tid: Mandag kl. 19:30-20:30
Instruktør: Mads Højgaard

Har du lyst til at spille floorball med andre mænd, så er holdet her for dig.
Hver gang er der både lidt tekniske og taktiske øvelser, samt masser af tid til spille mod hinanden. Det gør at der plads til både dig der aldrig har spillet før, og dig der har spillet gennem flere år.
Er du helt ny gennemgår vi gerne reglerne, og giver basis-indføring i teknikken.
Vi giver garanti for et par gode grin, og sved på panden!