Nyt fra Fitness

Husk at rydde op 16-07-2017

Vi har skiftet rengøringsfirma, og der bliver gjort rent i lokalet 3 gange om ugen. Men der er brug for, at vi alle gør en indsats for at holde lokalet rent og rydeligt:
  • Husk at sætte vægte og andet løst udstyr på plads hver gang
  • Husk at tørre maskinerne af efter brug
  • Husk at papir skal i skraldespandene og ikke på gulvet
  • Husk altid at tjekke vinduerne. I denne tid står de ofte åbne, hvilket er ok, men de skal lukkes når den sidste forlader lokalet
God sommer
God sommer 16-07-2017
Selvom det er sommer, så er det fortsat muligt at træne. Så hvis det danske sommervejr viser sig fra den våde side, så benyt dig af muligheden til at få trænet lidt.

Bestyrelsen holder ferie i juli, så vi er ikke i klubhuset den første og den sidste tirsdag i måneden. Vi er tilbage igen den 1. august.

God sommer.
Har du forslag eller gode ideer til aktiviteter? 21-06-2017
Så hører vi gerne fra dig - for vi er åbne for initiativer, der kan være til gavn for både nuværende og kommende medlemmer af foreningen.

Tidligere har vi for eksempel haft et løbehold, hvor interessen desværre gradvist forsvandt. Men tænker du, at tiden er inde til at starte op igen - og kunne du eventuelt tænke dig at være tovholder - så send en mail med din idé til ggif.fitness@gmail.com.

På forhånd tak!
Overvejer du at starte på et løbeprogram? 30-05-2017
Så kan du finde masser af inspiration og løbeprogrammer på http://dourun.com/prg.asp.

Her finder du programmer for blandt andet begyndere, øvede, puls- og maratontræning - der er masser af muligheder.

Hvis du kaster dig ud i træningen, er vi i foreningen selvfølgelig interesserede i at høre, hvordan det går, og om det kan anbefales :)