Holdturnering

Som noget næsten nyt i Gødvad GIF er badminton nu også en holdsport.

Sidste sæson havde vi et hold med i DBF's holdkampturnering. Det var en succes, så det skal vi også have i den nye sæson, og vi vil meget gerne have hold i flere rækker.

Udover at konkurrere individuelt til stævner kan du tage dine holdkammerater i hånden og spille holdkampe mod andre klubber.

Man er 4-6 spillere på et hold, og alle spiller minimum 2 kampe pr. holdkamp. Alt efter holdkampens resultat bliver man tildelt point til tabellen, som afgør, om holdet skal til DM sidst i sæsonen.
Som noget nyt får spillerne også point på badmintonpeople ved deltagelse i holdkamp ligesom til stævner.

Tilmelder man sig holdkamp, skal man regne med at spille 8-10 holdkampe på en sæson fordelt over 5 lørdage.
Datoerne for sæson 2016/17 er: 29/10, 19/11, 10/12, 14/1 og 25/2.

For at det hele kommer til at spille, kræver det en lille indsats fra forældrene også. Der skal nemlig være en holdansvarlig for hvert hold, der sørger for, at holdet kommer afsted. Holdkampene spilles ikke altid på hjemmebane, så der skal arrangeres kørsel til udebanekampene.

Det koster 100 kr. pr. spiller for hele sæsonen. Ved tilmelding til træning for den nye sæson kan man skrive, om man vil være med til holdkamp. Endelig tilmelding og betaling beder vi om senere, når vi ved, hvilke rækker der kan stilles hold i.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til Jan Chalmer eller Thomas Schjødt